خصم

على العديد من منتجات نظف

أدخل الرمز الترويجي

Nazzf2020

Bästa Fildelning-programvaran För PC: Överför Filer På webben

Att överföra filer från en dator till en annan via Internet är bäst att utföras genom särskiljande applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to select för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer från en dator till en ny är med hjälp av särskilda program. Fildelning software is vanligtvis cloud lagring där du laddar upp the filer och sedan tillåt andra att nedladdning dem. Här är flera av de mest populära programmen (vissa kan laddas ner plus några arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

Tack vare smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har blifvit av med kablar, tjocka kataloger med records och packaging with images. Det är bra när allt som krävs är lagrat i en säker plats as till hands – och detta är definitivt inte en dröm, utan en verklighet.

Det finns helt gratis moln leverantörer online där man kan kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Därför du kommer att ha användning av dem direkt från alla enhet, kunna dela dokument med två klick, och help with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är mestadels en säker försämrad tjänst där du kan lagra och dela filer. I gratis version har du 10 GB av minne tillgängligt, och i betalda variationer upp till ett par TB. Dessutom , finns det avgifter för grupper – upp till 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

MEGA

MEGA är känd som en pålitlig tjänster för att bevara information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela datafiler, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln förvaringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela relates to giltighet eller kanske i parallel att arbeta på de allmänna datafilerna, skydda dem, och behålla dem med avseende på en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en impair lagrings provider på Googles plattform. Det är lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det erbjuder användare med länkar, samarbete , redigering och data posting.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln safe-keeping för hem och företag. Keep filer och foton inuti molnet således är de ofta nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med an additional nivå av korrekt skydd för papper eller hela mappar.

iCloud

iCloud kan vara Apples impair lagring som erbjuder dig tillträde till dina reklam filer, bilder och papper från i princip vilken enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda bundled applikationer, store och retriever lösenord from alla system.

Låda

Paket – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, foton, videor, etc . Applikationen är på alla prylar, data är definitivt lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering av detta-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är en webb lagring och samarbete programvara tillgängligt på any enhet. Med vdr data room services det är enkelt att dela dokument, visa, ändra dem när de vill och nedladdning hundratals dokument på en gång.

Resultat

Fildelning Mjukvara kan användas via vilken system som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att “få” eller ge – det som är viktigt är att ha internet.

Datafil lagring lösningar är bekvämt för personligt bruk employ och business. Du kan ladda upp ett butik av maka och barn foton, personliga dokument, och i vissa fall shopping listor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra värdutrymme, optimera uppgiften ett fjärrkontroll team och besitta pris listor till klienter.

 

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

التسوق حسب القسم